AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa kına yakmak

Kahve falında dudağa kına yakmak

Kahve falında dudağa kına yakmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir.

Kahve falında dudağa kına yakmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında kıçına kına yakmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine kına yakmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine kına yakmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye kına yakmak çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğa kına yakmak hasta olanın da iyileşeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuduna kına yakmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir