AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eline kına yakmak

Kahve falında birinin eline kına yakmak

Kahve falında birinin eline kına yakmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin eline kına yakmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında iki ele kına yakmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet eder.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, beddua ve ah alacağına delalet eder.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini kına yakmak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir