AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kafa atmak

Kahve falında birisine kafa atmak

Kahve falında birisine kafa atmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, konuşmaz olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine kafa atmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan elinizdeki işlere odaklanmak veya hallolması gereken görevleri tamamlamak istiyorsunuz.

Kahve falında kafaya dikiş atmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kafa atmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kafa atmak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çabalarının boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya yumruk atmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında birisine kafa atmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına taş atmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir