AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya yumruk atmak

Kahve falında kafaya yumruk atmak

Kahve falında kafaya yumruk atmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya yumruk atmak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Kahve falında kafaya yumruk atmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya yumruk yemek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine yumruk atmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buruna yumruk atmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine yumruk atmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında cama yumruk atmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında adama yumruk atmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında duvara yumruk atmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir