AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, önünü açacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine işaret eder.

Kahve falında kafasına bir şey düşmek gelirinin garanti olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında bir şeye imza atmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ateşe bir şey atmak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi atmak küslerin barışacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey atmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir