AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa atmak

Kahve falında kafa atmak

Kahve falında kafa atmak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kafa atmak gördüyseniz:

  • Paranızı nasıl daha yararlı işler için harcayabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafa atmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına taş atmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya taş atmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisine kafa atmak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, meşakkate düşeceğine işarettir.

Kahve falında kafaya yumruk atmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında birine kafa atmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafaya dikiş atmak işten eve bir hayat yaşayacağına, rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir