AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasına taş atmak

Kahve falında birinin kafasına taş atmak

Kahve falında birinin kafasına taş atmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında kafaya taş atmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş atmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak işinin de hep yürüyeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kafa atmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulur.

Kahve falında birine kafa atmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya dikiş atmak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya yumruk atmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine kafa atmak psikolojik sorunların geride kalacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir