AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kafa atmak

Kahve falında birine kafa atmak

Kahve falında birine kafa atmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında birine kafa atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Kahve falında kafaya yumruk atmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa atmak şansızlığın kırılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya dikiş atmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında birine kafa atmak çok başarılı olacağına, vefakar bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine kafa atmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ilişkiye huzurun geleceğine delalet eder.

Kahve falında kafaya taş atmak rakiplerini gerisinde bırakacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir