AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya dikiş atmak

Kahve falında kafaya dikiş atmak

Kahve falında kafaya dikiş atmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafaya dikiş atmak gördüyseniz:

  • Tutkuyla yaklaştığınız aktivitelerin içinde yer almanız yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kafaya dikiş atmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kafada dikiş görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kendine dikiş atmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline dikiş atmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında deriye dikiş atmak zenginliğin kapılarının açılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş atmak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir