AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına taş atmak

Kahve falında kafasına taş atmak

Kahve falında kafasına taş atmak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kafasına taş atmak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Kahve falında kafasına taş atmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafaya taş atmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, başarıya giden yollarının açılacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafa atmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya dikiş atmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalettir.

Kahve falında kafaya yumruk atmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine kafa atmak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir