AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız kokmak

Kahve falında ağız kokmak

Kahve falında ağız kokmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız kokmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Kahve falında ağız kokmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alkol kokmak maddi gücünün artacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ter kokmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında nefesi kokmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ayakları kokmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında soğan kokmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı soğan kokmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel kokmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir