AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz kokmak

Kahve falında temiz kokmak

Kahve falında temiz kokmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında temiz kokmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Kahve falında temiz kokmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ter kokmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında balık kokmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, şöhretli biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında alkol kokmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında parfüm kokmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalettir.

Kahve falında soğan kokmak müjdeli olaylar yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kokmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir