AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatını yoluna sokacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, çıkmaza gireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında silah sıkılmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak moral ve sermaye kaybedeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir