AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin zayıfladığını görmek

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, planların aksayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Dürüst konuşmalar bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet eder.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında zayıfladığını görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında annenin zayıfladığını görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir