AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında şişmanken zayıflamak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet eder.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalettir.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, rütbesinin artacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin zayıfladığını görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında zayıflamak güzelleşmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir