AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıfladığını görmek

Kahve falında zayıfladığını görmek

Kahve falında zayıfladığını görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında zayıfladığını gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Kahve falında zayıfladığı görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek onlardan medet umacağına, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini zayıfladığını görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun zayıfladığını görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir