AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını görmek gönlünce harcama yapmasına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, siparişlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulur.

Kahve falında çok zayıflamak iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının zayıfladığını görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, büyük başarılara imza atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir