AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Kahve falında kolunun zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kolunun zayıfladığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin çok zayıfladığını görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun zayıfladığını görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, hayattan daha zevk alacağına delalettir.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin zayıfladığını görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının zayıfladığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin zayıfladığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının zayıfladığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir