AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin zayıfladığını görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek kazancın artmasına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir