AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin zayıfladığını görmek

Kahve falında annenin zayıfladığını görmek

Kahve falında annenin zayıfladığını görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, korkularının yok olacağına alamet eder.

Kahve falında annenin zayıfladığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına inanılır.

Kahve falında annenin zayıfladığını görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının zayıfladığını görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, parasının ve malının artacağına delalet eder.

Kahve falında babanın zayıfladığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün zayıfladığını görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında kendini zayıfladığını görmek gözyaşına boğulacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının zayıfladığını görmek maddi gücünün de daimi olacağına, kurulu düzeni olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir