AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun zayıfladığını görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir