AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünün şiştiğini görmek

Kahve falında birinin yüzünün şiştiğini görmek

Kahve falında birinin yüzünün şiştiğini görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işsiz kalmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün şiştiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Kahve falında yüzünde şişlik görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiş yüz görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, rızkın artacağına alamet eder.

Kahve falında yüz şişmesi görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün şiştiğini görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü şiş görmek dertleri biteceğine, dünya malına kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir