AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş yüz görmek

Kahve falında şiş yüz görmek

Kahve falında şiş yüz görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şiş yüz gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek sorunların ardı ardına geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında yüzü şiş görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek kısmetli kapıların açılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü şiş görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü şiş görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yüzü gözü şiş görmek süzüleceğine, ağlayacağına, yeni siparişler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz şişmesi görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir