AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü şiş görmek

Kahve falında yüzü şiş görmek

Kahve falında yüzü şiş görmek zorlukların ortadan kalkacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kendisini keşfedeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza işaret eder.

Kahve falında yüzü şiş gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında şiş yüz görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü şiş görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında şişmiş yüz görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalettir.

Kahve falında yüzün şiştiğini görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hükmünün geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz şişmesi görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir