AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz şişmesi görmek

Kahve falında yüz şişmesi görmek

Kahve falında yüz şişmesi görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, akıl vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yüz şişmesi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yüz şişmesi görmek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde şişlik görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şişmiş yüz görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünün şiştiğini görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir