AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü şişmiş görmek

Kahve falında yüzü şişmiş görmek

Kahve falında yüzü şişmiş görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yüzü şişmiş gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yüzünü şiş görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz şişmesi görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, en çetin zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişmiş yüz görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü şiş görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzün şiştiğini görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir