AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş gördüyseniz:

  • Sizden yardım bekleyen kişiler olursa daha fazla soru sormanızda fayda var.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzün şiştiğini görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü şiş görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde şişlik görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü şiş görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek yüzünde güller açacağına, sağlığının bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünün şiştiğini görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Kahve falında şiş yüz görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir