AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde şişlik görmek

Kahve falında yüzünde şişlik görmek

Kahve falında yüzünde şişlik görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde şişlik gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde şişlik görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün şiştiğini görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında şiş yüz görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü şişmiş görmek hayırlı haberler duyacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek belalara denk gelmeyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, temize çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir