AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Kahve falında şişmiş yüz görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında yüzü şiş birini görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü şiş görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü şiş görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü şişmiş görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü şişmiş görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiş yüz görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün şiş olduğunu görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir