AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek maddi sorunlarının artacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde yara olduğunu görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir