AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işaret eder.

Kahve falında birini yara bere içinde görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında yara bere görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işarettir.

Kahve falında atkı bere satın almak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker beresi görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı bere görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, dinç kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir