AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yara içinde görmek

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, halinin iyi olduğuna, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisi paralayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yara içinde gördüyseniz:

  • İnce bir ayarla, mevcut durumun gereksinimlerini karşılayacak bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek bir uzmana başvurulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünde yara görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir