AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bol nimete kavuşulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, evlerine dünürcü geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalettir.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzümde yara görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir