AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yara içinde görmek

Kahve falında yüzü yara içinde görmek

Kahve falında yüzü yara içinde görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü yara içinde gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek maddi gücünü kaybedeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek günlerini hastanede geçireceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir