AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde yara olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde yara olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde yara olduğunu görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, fesada bulaşacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, elin bollaşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yüzümde yara görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında annenin yüzünde yara görmek layık olduklarına sahip olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yüzü yara görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara olmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün yara olduğunu görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir