AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, karamsarlığa düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, hastalıkların son bulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü yara içinde görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzünü yara içinde görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü yara içinde görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yaralar içinde görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü yaralanmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir