AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kendisini ailesine vereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde sivilce görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzümde sivilce görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir