AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek çok zor günler geçireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin yüzünde sivilce görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir