AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz sayısını görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında yüz sayısı görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzümde sivilce görmek sorunlarını çözebileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde çok sivilce görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek buna rağmen kazanç getireceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir