AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, daha fazla yakınlaşacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayan sivilce görmek özel hayatında sessizleşeceğine, çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafada sivilce patlatmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivilcesini patlatmak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sivilce patlatmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir