AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında birinin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında birinin yüzünde sivilce görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, duyguların karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü sivilceli görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, resmi bir göreve getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak dertlerin günden güne daha da artacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilceler görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir