AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzümde sivilce görmek

Kahve falında yüzümde sivilce görmek

Kahve falında yüzümde sivilce görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kazancın gittikçe artacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzümde sivilce gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya kişisel planlarınızı ilgilendiren hangi konuları geliştirmek istiyorsanız, şimdi başlamanız etkileyici sonuçlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında yüzü sivilcelenmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, dertlerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında kadının yüzünde sivilce görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzündeki sivilceyi patlatmak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sivilceli yüz görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir