AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerin büyüyeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünüzde sivilce gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında sivilceli yüz görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek lüksüne de lüks katacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde sivilce çıktığını görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce görmek aile hayatının kötüye gideceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin yüzünde sivilce görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün sivilceli olduğunu görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir