AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, karlı işler alacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin yüzünü okşadığını görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek ayrılanların kavuşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak herkesi kendi gibi zannedeceğine, çözüm yolları bulamayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü okşamak kimse ile tartışmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir