AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, el üstünde tutulacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü okşamak bol kazançlı bir işe girileceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin yüzünü okşamak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında yüzü okşamak sorunların sürekli artacağına, zahmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü okşamak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü okşamak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir