AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde gördüyseniz:

  • İstenmeyen misafirleri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek genç kimselere eğitim vereceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek problemlerini çözeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde kan görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde kan görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüzü kan görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir