AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kan görmek

Kahve falında yüzünde kan görmek

Kahve falında yüzünde kan görmek büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kan gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzü kan görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek istediği başarıya kavuşacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kan görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, büyük düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne kan görmek sıkıntıların büyüyeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kan sürmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir