AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünde kan görmek

Kahve falında birinin yüzünde kan görmek

Kahve falında birinin yüzünde kan görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, herkesin ilgisinin çekileceğine, zarara gireceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde kan gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüzüne kan sıçramak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kan görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne kan sürmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde kan görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir