AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan gördüyseniz:

  • Uzun vadeli düşünmeniz durumunda bazı olanaklar veya fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, makamının sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünde kan görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü kan görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kan görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir