AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde gördüyseniz:

  • Bildiğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek rütbesinin yükseleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün yüzünde kan görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü kan görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kan görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde kan görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir